Sobre Nosaltres

Oferim servei de transport per Catalunya, nacional, internacional i transport expres.
Servei de Logística i Emmagatzematge.

Confiança, Qualitat de Servei, Eficàcia

Som un operador logístic d’origen familiar nascut a Catalunya l’any 1981 amb el nom Transports Mitjans. L’any 1997 vam ampliar el nostre mercat amb la creació de Penedès Logístics. Som una empresa familiar en constant evolució.Disposem d’un magatzem de 2500 m2,  una flota de 12 camions d’una mitja de 10 anys i 3 furgonetes per realitzar transport expres.

Per què escollir
Penedès Logístics?

L’any 1981 Josep Mitjans va decidir emprendre el seu camí en el món del transport de mercaderies, iniciant el projecte conegut com a «Transports Mitjans».

Avui en dia aquest projecte segueix amb trajectòria familiar i ha sigut i ben segur continuarà sent una empresa de referència en el sector del transport.

L’any 1997 amb l’objectiu d’evolucionar i ampliar el nostre negoci, va neixer «Penedès Logístics».

Ens hem adaptat amb el pas del temps, ampliant la nostra flota de camions i furgonetes, mantenint-la en constant renovació, millorant les prestacions i oferint adaptacions per a cada necessitat de transport dels nostres clients, que és el nostre objectiu, deixant ben alt el nom dels nostres orígens «Transports Mitjans».

Flota de vehicles

Renovació constant de la nostra flota de vehicles

camió de transports mitjans

Som una empresa de transport que constantment treballem per renovar la nostra flota de camions, amb l’objectiu d’oferir un servei de més alta qualitat als nostres clients i millorar les condicions dels nostres transportistes. 

Els nostres números

1
Anys d'experiència
1 %
Entregues a temps
1
M2 de Magatzem

Treballa amb nosaltres

A Transport Mitjans volem continuar creixent i envoltant-nos del talent de la nostra gent. Som una empresa compromesa amb la gent i responsable amb el medi ambient. Apostem per l’estabilitat, el desenvolupament professional i el treball en equip.
Volem que formis part de l’equip, deixa’ns el teu CV a través del següent formulari.

On ens ubiquem?

Ens ubiquem a Vilafranca del Penedès, localització amb una ubicació immillorable.

Al costat de l’AP7, connectada a 50 minuts de Barcelona, 50 minuts de Tarragona, 1:30 h de Lleida i 1:40 h de Girona.